mustafa hameed عناني اصيل
تاريخ التسجيل : 08/01/2010 عدد المساهمات : 302 الجنس : العمر : 27 الموقع : بيت عنان العمل/الترفيه : طالب المزاج : على كيفك نقاط : 55022 أحترام قوانين المنتدى :
| موضوع: كنافة تركي 19/02/10, 06:12 pm | |
|
كنافة محمرة – قشطة – عسل نحل (ابيض) – كاجو وبندق ولوز الطريقة حنعمل ديسك كنافة وبعدين نكسره ونفرمه ناعم ثم نضع عليه حوالى 3 معالق كبيرة عسل ابيض ونقلبهم علشان الكنافة تمسك فى بعض نجهز الفورمة او الصينية ونضع فى القاع المكسرات (ونكون محمصينها ) تفرش المكسرات فى قاع الصينية ونحاول منخليش فراغات بين المكسرات ثم نضع عليها الكنافة ونفردها كويس بأيدنا ونكبسها ونضغط عليها كويس قوى ثم نضع على الوش دبسك القشطة ونبطط بأيدنا كويس عليه ثم ندخله الفريزر علشان يجمد ولما نخرجها للتقديم نقلبها على الطبق ونسكب عليها عسل ابيض حتكون شكلها النهائى الكريمة تحت وفوقها الكنافة وفوقها المكسرات وبالهنا والشفا
واللاستفسار a7la_3nane@hotmail.com
| |
|
byader عناني اصيل
تاريخ التسجيل : 12/01/2009 عدد المساهمات : 951 الجنس : العمر : 39 الموقع : usa العمل/الترفيه : ***** نقاط : 59392 وسام المشرف المميز أحترام قوانين المنتدى :
| |